A Parkoló Centrum Ferihegyi reptéri parkolója belülről.

Most biztos azon gondolkozol, hogy mi olyan új dolgot tudunk neked mondani, amitől elhiszed, hogy a járműved valóban a paradicsomba érezheti magát nálunk. Jól figyelj a következő pontokra, mert most kiderül, hogy a Parkoló Centrum miért a parkoltatás David Hasselhoffja.

1.) KEDVEZŐ ÁRAK

Menjünk végig a reptérre jutás menetén. Összepakolsz, hívsz egy taxit. Jobb esetben egy családod és csomagjaid mennyiségének is megfelelő méretű jármű érkezik. Beszállsz, úticélt adsz, majd árgus szemekkel figyeled a taxi órát, ahogy pörögnek a forintok. Nem jó érzés ugye? Tudod a büdzséd keretét már ezzel az egy tétellel megugortad, de nincs mit tenni, ide kellett jutni. Most képzelj el egy olyan világot, ahol a saját autóddal kényelmesen juthatsz el a reptérre anélkül, hogy utazásod során azon kelljen gondolkoznod, “Ezt még megvegyem?!”. Felejtsd el a taxik magas árait, parkolj nálunk fele annyiért.

2.) 4 KEREKŰ, 2 KEREKŰ? JÖHET MINDEN

Nálunk a kerekek száma nem akadály, legyen szó haszongépjárműről, lakókocsirol, vagy akár sima személyautókról, tárt kapukkal várjuk. Emellett az összes járműnek szakszerű gondoskodást biztosítunk, hogy amíg te utazol, járgányod is a paradicsomban érezhesse magát.

3.) ONLINE IS LEHET FOGLALNI

A kényelem nem utolsó és elhanyagolható szempontja, az online foglalás. Sokszor esünk abba a hibába, hogy nem gondolkozunk előre, így bizony az is megeshet, hogy pl. a parkolóba való érkezéskor elfogyott a hely, mi pedig hoppon maradtunk. Gondolkozz egy kicsit előre és foglalj online! Na de hogyan?! Nincs is ennél egyszerűbb dolog. Honlapunkon, minden kedves vendégünket egy felhasználóbarát felület várja, ahol pár kattintással, napra pontosan tudsz helyet foglalni magadnak.

4.) TRANSZFER

Oké, foglaltunk és el is jutottunk a Parkoló Centrumba, na de hogyan fogunk kijutni a reptérre?! Parkolónk minden vendég számára transzfert biztosít a reptér és a parkoló között, hogy a lehető legkényelmesebben és zökkenőmentesebben történjen az utazás.

5.) VENDÉGEINK AZ ELSŐK

0-24 órás szolgáltatásunkkal, a nap bármely pontján szeretettel állunk vendégeink rendelkezésére. Személyzetünk a legapróbb részletekig menő figyelmet biztosít járművednek, hiszen megeshet, hogy pl. lemerül az autó akkumulátora, vagy szerelőre szorul jármű, ezért mi utazásod ideje alatt megoldjuk a problémát!

6.) BIZTONSÁG MINDENEK FELETT

Számunkra vendégeink és értékeik biztonsága a legfontosabb. Nem véletlen, hogy a 0-24 órás porta szolgálatunk mellett az autók minden egyes négyzetméterét, korszerű éjjellátóval ellátott kamerák figyelik, ezért neked neked egy percig se kell aggódnod. Így miután megérkeztél csak egy dolgod van! Csak hajolj bele az órádba és mond azt, – Kit, most már jöhetsz.

Válaszd Te is a Parkoló Centrumot! – Igen Michael!