Birodalmi lépegető a Parkolócentrum Ferihegyi parkolójában

Gondolkoztál már azon, hogy ha le szeretnél parkolni a birodalmi lépegetőddel, ezt mégis hol tehetnéd meg? Mi tudjuk, Parkolócentrum!
Nemsokára közelgő utazásod során rengeteg elintézni való dolog van, köztük az is, hogy hol tudod a legnagyobb biztonságban tudni járműved a reptér közelében. A megoldás közelebb van, mint gondolnád. A Parkolócentrum, transzferrel mindössze 3km-re található meg a reptértől, így kedvező áron, szinte minden és mindenki igényeit kielégítik.

A magas minőségű biztonsági rendszerrel felszerelt parkoló, összes értékünkre tökéletes biztonságot tud garantálni, legyen szó akár csillagközi rombolókról, haszongépjárművekről, csészealjakról, lakókocsiról vagy egyszerű autókról. Az 15000 m2-es alapterületen minden kényelmesen elfér.Barátságos árak és figyelmes személyzet, ezt az is bizonyítja, hogy ha pl. a Birodalmi Klónok haza érkezéskor 24.00 után szállnának le, de még 3.00 óra előtt veszik át a lépegetőjüket, akkor azt a napot nem is számítják bele a végösszegbe.
Aki biztosra akar menni, akár online előre is foglalhat. A helyszíni adminisztráció is mindössze néhány percet vesz igénybe és máris elűzheted a parkolás okozta terhet a válladról!
Ugye milyen egyszerű?

Óvd meg magad a tömegközlekedés kiszámíthatatlan idejétől és a taxik magas áraitól, válaszd a Parkolócentrumot.