Haszongépjármű parkoltatás

Vecsés határán található a reptéri parkoló, ahol erre a célra elkülönített területen fogadunk gépjárműveket, haszongépjárműveket is akár rövid, akár hosszú távú őrzött parkoltatás céljából.

Teherautó, furgon, busz, mikrobusz, munkagép, mezőgazdasági gép, hajó, csónak, lakóautó, személyautó, azaz gyakorlatilag bármilyen jármű parkolására lehetőséget biztosítunk.

A Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől kevesebb, mint 3 km-re található a reptéri parkoló. Közel 15000 m2-en tudjuk fogadni a gépjárművel, vagy haszongépjárművel érkező vendégeket. A teljes mértékben elkerített helyszínen így garantáltan biztonságossá válik a parkolás.

Biztosan szeretné tudni, hogy lesz lehetősége a ferihegyi parkolásra? Foglaljon online parkoló helyet, vagy keressen fel minket a megadott e-mail címen, telefonszámon. Így garantáltan lesz helye a helyszínre érkezéskor járművének.

Árainkat az igények szerint alakítjuk a parkolási idő, rendszeresség, illetve a jármű mérete függvényében.

A fizetés minden esetben akkor történik, amikor már elhagyni készül a reptéri parkoló területét. A megérkezésekor felvett adatok és a távozáskor leadott információk együttese adja meg, hogy mennyit kell fizetnie. Itt tudni érdemes, hogy minden megkezdett nap szigorúan díjköteles! A díjszabásokról bővebben az „Árak” menüpontban olvashat.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Haszongépjármű parkoltatás