Megközelítés

Kérjük, hogy figyelje útbaigazító tábláinkat, melyek megkönnyítik a tájékozódást!

Amennyiben a megközelítéssel, vagy a ferihegyi parkolással kapcsolatban további kérdése van, hívjon minket bizalommal a 06 30 337 67 67 telefonszámon!

M1, M5, M6, M7 felől –> MO keleti szektor ->lehajtás az MO-ról a 37 km kőnél

M0-ról bármely irányból a legkönnyebben, a 37-es km kőnél Vecsés,Gyál kihajtónál hagyjuk el az M0-ást. Ezután a második körforgalomból Vecsés felé haladunk. Miután beértünk Vecsésre az első körforgalomban a Széchenyi utat válasszuk(3. kijáró). A Széchenyi úton kb. 2 km-re a jobbos kanyart balra kisorolva hagyjuk el.Ez már az almáskert út ahonnan 300 m-re balra kanyarodva a parkolóba értünk.

M2, M3 felől ->lehajtás az MO-ról a 42 km kőnél. (Vecsés – Liszt Ferenc Repülőtéri lehajtó)

A 4-es számú elkerülő autóúton, Vecsésre beérve a lámpánál jobbra tartunk, majd tovább haladunk a körforgalomban. A körforgalom második kihajtóját elhagyva egy másik körforgalomba érkezünk, ahol az első lehetőségnél (a logisztikai központok felé) hagyjuk el a csomópontot. A vasúti aluljáró alatt áthaladva, az elsőbbségadás táblánál jobbra, majd ezt követően a STOP táblánál balra kanyarodunk, ez a Széchenyi út. Ahol az út balra kanyarodik, mi jobbra vesszük az irányt, majd kb. 300 m múlva balra kanyarodva megérkezünk a reptéri parkolóba.

 

Budapestről, az Üllői út felől

A városból kifelé tartva az Üllői út végén a vasúti átjáró előtt elkanyarodunk jobbra, a Széchenyi útra. Továbbhaladunk, majd ahol az út balra kanyarodik, mi jobbra tartunk. Innen kb. 300 m-t haladunk tovább, majd balra kanyarodva megérkezünk a parkolóba.

Budapestről, a Gyorsforgalmi út felől

A városból a Gyorsforgalmi úton kifelé haladva a Vecsés határában található MOL (régi Agip) benzinkútnál jobbra kisorolva megérkezünk egy körforgalomba. A csomópontot az első lehetőségnél elhagyjuk és az elsőbbségadás tábláig egyenesen haladunk. A táblát elérve jobbra fordulunk, majd a következő STOP táblánál balra. Tovább haladunk a Széchenyi úton. Ezt követően ahol az út balra kanyarodik, mi jobbra tartunk. Innen kb. 300 m-re, balra kanyarodva megérkezünk a parkolóba.

Budapestről, a Nagykőrösi út felől

A városból a Nagykőrösi úton kifelé haladva Budapestet elhagyva, Gyálra érkezve (a Penny Marketnél) balra tartunk, ráfordulunk a Mátyás király utcára. Egyenesen haladva átérünk Vecsésre, ahol az első lehetőségnél jobbra kanyarodva megérkezünk a helyszínre és elindíthatjuk a reptéri parkolást.

Reptéri parkolás és transzfer