Egy nő sétál keresztül egy zsúfolt ipari parkolón
reptéri parkolás  megtervezése kulcsfontosságú eleme a zavartalan utazásnak, hiszen gondos előrelátással rendkívül sok idegességtől, sietségtől és persze költségtől kímélheti meg magát az ember. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mire érdemes mindenképpen gondolni utazás előtt, és hogyan érdemes kiválasztani a legjobb reptéri parkolót.

FOGLALJON PARKOLÓHELYET ELŐRE!

Senki sem szeret keringeni a parkolóban, így nincs ez másként akkor sem, ha a repterek körüli parkoló szolgáltatások közül kell választani. Egy repülőjáratot nem lehet lekésni, ezért fontos, hogy semmi se zavarja meg az érkezést. Ha időben lefoglalja parkolóhelyét, biztos lehet benne, hogy nem marad hoppon, és eléri a járatát.

GONDOLJON A REPTÉRI TRANSZFERRE!

Ha nem a Budapest Airport által biztosított parkolóhelyek – főleg amennyiben egy vagy több napra szeretné letenni a kocsiját – jóval drágábbak, mint a reptér mellett parkolóhelyet foglalni, azonban nem szabad attól félni, hogy egy valamelyest távolabbi parkolás miatt nehezebb lesz eljutni a reptérre. Parkolónkban a díj része a reptéri transzfer is, így Ön gyorsan, kényelmesen és kipihenten érkezhet a terminál kapujához. hoppon, és eléri a járatát.

HOSSZABB IDŐRE HAGYJA MAGÁRA A KOCSIT?

Akkor sem kell aggódni, ha több napra utazik el, és hagyja kocsiját a parkolóban, azonban indulás előtt nemcsak arról lehet érdemes gondoskodni, hogy ne maradjanak értékek az autóban, de a kocsi állapotát is fontos megvizsgálni. Ellenőrizze a guminyomást, illetve a biztonság kedvéért húzza ki az akkumulátort, hogy ne érjék meglepetések visszaérkezéskor!