Liszt Ferenc Repülőtér parkolás és transzfer szolgáltatás

Külön bejáratú reptéri parkolónk kevesebb, mint 3 km-re található a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől. Kialakítását azért tartottuk fontosnak, hogy kényelmesebbé, gazdaságosabbá és mindenki számára elérhetővé tegyük a repülőtéri parkolást és transzfer szolgáltatást. Legfőbb célunk ügyfeleink maximális elégedettsége, melynek érdekében megbízható, magas színvonalú, minőségi megoldásokat nyújtunk. Szolgáltatásunk igénybevételével az utazás zökkenőmentes és jóval komfortosabb, mivel megkíméljük ügyfeleinket a költséges taxi és a kényelmetlen, hosszas, sokszor kiszámíthatatlan tömegközlekedés hátrányaitól. A Liszt Ferenc repülőtéren parkolás sosem volt ennél kézenfekvőbb, egyszerűbb.

Biztonságos parkolás a Liszt Ferenc repülőtéren

15.000 m2-es 0-24 órában őrzött, körbekerített, igényesen kialakított parkolónk és reptéri transzfer szolgáltatásunk biztosítja a kényelmes ferihegyi parkolást és a nyugodt utazást, mivel a nálunk parkoló autók tökéletes biztonságban vannak. A lézeres és infra kamerákból álló biztonsági rendszer, valamint járőrszolgálatunk gondoskodik róla, hogy ügyfeleink felesleges aggodalmaktól mentesen élvezhessék a családi nyaralást vagy koncentrálhassanak üzleti útjukra. A Liszt Ferenc repülőtéri parkolás maximálisan biztonságos lesz, ha mellettünk dönt.

Gördülékeny, gyors ügyintézés

A Liszt Ferenc repülőtéri parkolás 0-24 órában elérhető. A hét minden napján, telefonon, e-mail-ben vagy akár online is lefoglalhatóak a parkolóhelyek. A foglaláshoz csupán néhány olyan alapvető adatot kell megadni, mint az érkezés napja, az utasok, valamint az igényelt parkolóhelyek száma.

Parkolónk könnyen elérhető, megközelítéséhez a külön menüpont alatt található térkép, leírás, valamint videófelvételeink nyújtanak segítséget.

A parkolóba érkezést követően néhány perces adminisztráció után utasainkat klimatizált, kilenc személyes transzferbusszal szállítjuk a kívánt terminálra, majd visszaérkezéskor visszaszállítjuk autójukhoz. Amennyiben ügyfelünk késésben van és egyenesen a repülőtérre megy, úgy kérésére elhozzuk onnan gépkocsiját.

Minden egyes megkezdett nap díjköteles, azonban a 24.00 óra után haza érkező vendégeinknek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítjuk az adott napot.

Ha szeretne többet is megtudni a Liszt Ferenc repülőtéri parkolás árakról, külön erre létrehozott menüpontunk alatt bővebb információkat is talál. Velünk előre tud tervezni, hiszen áraink rejtett költségektől mentesek, ha pedig 59 napot meghaladó foglalást szeretne kérni, igényeire szabott árajánlattal állunk szíves rendelkezésére. Érdeklődjön a részletekről munkatársainknál!

ÁRAINK AZ ÁFÁ-T, A REPTÉRI TRANSZFERT, VALAMINT A REPTÉRI BEHAJTÁSI DÍJAT IS TARTALMAZZÁK!