Reptéri parkolás és transzfer szolgáltatás

REPTÉRI PARKOLÁS ÉS TRANSZFER SZOLGÁLTATÁS

Reptéri parkolónk kevesebb, mint 3 km-re található a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől. Kialakítására azért került sor, hogy kényelmesebbé, gazdaságosabbá és mindenki számára elérhetővé tegyük a repülőtéri parkolást és transzfer szolgáltatást. Legfőbb célunk ügyfeleink maximális elégedettsége, melynek érdekében megbízható, magas színvonalú, minőségi megoldásokat nyújtunk. Szolgáltatásunk igénybevételével az utazás zökkenőmentes és jóval komfortosabb, mivel ügyfeleinket megkíméljük a költséges taxi és a kényelmetlen, hosszas, sokszor kiszámíthatatlan tömegközlekedés hátrányaitól.

15000 m2-es 0-24 órában őrzött, körbekerített, igényesen kialakított parkolónk és reptéri transzfer szolgáltatásunk biztosítja a kényelmes ferihegyi parkolást és a nyugodt utazást, mivel a nálunk parkoló autók tökéletes biztonságban vannak. A lézeres és infra kamerákból álló biztonsági rendszer, valamint járőrszolgálatunk gondoskodik róla, hogy ügyfeleink felesleges aggodalmaktól mentesen élvezhessék a családi nyaralást vagy koncentrálhassanak üzleti útjukra.

A reptéri parkolóhelyek 0-24 órában, a hét minden napján telefonon, e-mail-ben vagy akár online is lefoglalhatók. A foglaláshoz csupán néhány olyan alapvető adatot kell megadni, mint az érkezés napja, az utasok, valamint az igényelt parkolóhelyek száma.

Parkolónk könnyen elérhető, megközelítéséhez a külön menüpont alatt található térkép, leírás, valamint videófelvételeink nyújtanak segítséget.

A parkolóba történő érkezést követően néhány perces adminisztráció után utasainkat klimatizált, kilenc személyes transzferbusszal szállítjuk a kívánt terminálra, majd visszaérkezéskor visszaszállítjuk autójukhoz. Amennyiben ügyfelünk késésben van és egyenesen a repülőtérre megy, úgy kérésére elhozzuk onnan gépkocsiját.

Minden egyes megkezdett nap díjköteles, azonban a 24.00 óra után haza érkező vendégeinknek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítjuk az adott napot.

ÁRAINK AZ ÁFÁ-T, A REPTÉRI TRANSZFERT, VALAMINT A REPTÉRI BEHAJTÁSI DÍJAT IS TARTALMAZZÁK!

Reptéri parkolóját egyszerűen, pár lépésben on-line lefoglalhatja, ehhez csupán néhány alapvető adatot és a parkolóba érkezés időpontját szükséges megadnia.